Utolsó frissítés: 2014-12-14

RianNApló | Ham'Pló | Képeslap| Linkek, partnerek | E-mail

Mániás oldalak:

MultiMánia | UtazásMánia | ZooMánia | FotoMánia | VillamosMánia | RepülésMánia

Rianna privát honlapja

<Alcím>

 

Multimania

Ego-Zóna

Élmények

Macskák

Receptek

Buliképek

FilmSzínházMuzsika

Könyvek

 

Lánclevelek küldőinek tanfolyama

Mindennapok

2002. december 20-21.

Most, hogy van digikamerám, nem nehéz sűrűn fényképezni. Pláne, ha egy olyan kitűnő alany van rá, mint Tücsibaba, aki titokban Hópárduc, de gyakran KisVacak. Az egyéb gyakran használt jelzőktől most eltekintek, mert kissé sok helyet foglalna.

 

Íme egy elcsípett pillanat, mely igen gyakori. Itten az aprócska fürdőszobában koncentrálódik jelenleg Tücsibaba létszükségletének igen nagy százaléka. Imád a hokedli alatt lenni, bár már alig fér el a vizes és kajás tálka mellett. Ennek következtében gyakran vizes itt-ott a bundija, mivel belelógatja a vizébe.

 

Itt kissé kijjebb jött a kedvemért, vagy csak úgy, és remekül látszik a csípõjén tollseprûként meredezõ szõre. Ugyanis ezen a tájékon már kezd felnõttösödni, megjelentek a fedõszõrök. Úgy néz ki kamaszodik a lyányom. :)

 


Na itt mancsi az égben, épp a cipõfûzõm piszkálása közben sikerült megzavarnom, minek következtében zavartan oldalára henteredett, de a méltóságából cseppet sem veszített. Ezen a képen spéci remekül látszik, hogy milyen hosszúra nyúlt õkelme, ténylegesen kiérdemelve a "szõrös giliszta" jelzõt! :)

 


A kis aranyom itt épp egyik kedvenc zugában, ahol minden megvan, mi szem-szájnak, esetleg ezek távozási ingere. Ezt a szende arckifejezést egyszerûen imádom!

 


Itt a kéjek hercegnõje, Ákos által agyonsimizve, önmagát szétdorombolva kanapénk kedvenc sarkában. Errõl a helyzetrõl még jön pár kép. Ezeket egyébként Ákos követte el, én ugyanis ilyen csipásan nem engedtem volna kamera elé a mûvésznõt! :)

 


A csábos kéjhölgy...

 


aki zavarában gyakran nekilát mosdani.

 


Ezt az arckifejezést! :)

 


Na és a gyakran emlegetett kedvenc sarok a mászófa tövében. Innét néz nagy szemeket meresztve néha, amivel jól fel tudja bosszantani Ákost, aki erre kibányássza, és jól meggyömöszkéli dorombolásig.

 


Ugyanott, de most ez a szende szűzi lesütött szemû kisasszony, mintha nem is a korábbi kis kéjenc lenne...

 


Íme a szombati nap nagy eseménye, a ködös kinti világból megtekinthetõ sirályinvázió, melyet jól meg kell bámulni. Arról most kevés szó essék, hogy Tücsibabának igen hosszú idõbe került, míg rájött, hogy honnét is lát legjobban.

 


Fele itt, fele ott, azaz elmélyült bámulás kifelé, minél közelebbrõl.

 


Egy másik szögbõl ugyanaz a komoly figyelem a külvilág iránt.

 


Itt már lezserebb, a sirályok is elhúztak távolabbra, abbahagyták a Hitchkock (döbbenet, de teljesen elbizonytalanodtam, hogy is írják a nevét) féle Madarak film bemutatóját.

 


Aztán egy elegáns relax... Igaz már karikába van tekeredve, de olyan kép már van jópár! :)

 

A lap tetejére

 

© Üzenet | Bannerek | Impresszum

© 2002-2004 Rianna — Minden jog fenntartva.

FLS